Tudnál jobban is tanulni, de nem megy? Unalmas a tanulás a mai felgyorsult világban? Rengeteg a tananyag, és kevés az idő? Lassan haladsz? Vagy akár jó vagy a tanulásban, de szeretnél még fejlődni benne? 

Akkor ez a könyv neked való! Két egyetemista lány, aki tökélyre fejlesztette a tanulás minden fortélyát. Mi átmentünk a fenti kérdéseken – és még vagy 100 másikon. Tanulmányozva a tanulást, rengeteg trükköt, praktikát fejlesztettünk ki, a célból hogy a tanulás ne unalmas időtöltés legyen, hanem élvezhető és ezáltal hozzásegítsen az élet sikereihez.

Bízunk benne, hogy a könyv végére a tanulás sárkányait, neked is sikerül megszelídítened, és hisszük, hogy megszeretsz tanulni. 

Sári & Luca

„Egy könyv, ami megváltoztatja a tanulásról alkotott képed!”

Tanulási Stratégia

3.999 Ft Bővebben
- +

Vélemények

„ Régen nem szerettem tanulni, nem kötött le. Ez a könyv viszont olyan sokat segített, hogy ma már könnyen és örömmel tanulok. ”

„ A tanulás nem teher, hanem lehet élvezetes időtöltés is, amitől többé válunk és sikeresebbek lehetünk az élet minden terén ”

„ A könyv abban nagyszerű, hogy őszintén tárja fel a fiatalok tanulási problémáit, és renget módszert kínál amelyek segítenek a tanulási technikánk megtalálásban. Ezek a módszerek bárki számára elérhetőek. Olvasásra fel!! :) ”