Érdekelnek a kriptovaluták? Szeretnéd jobban megérteni a működésüket? Van ezeknek jövője? Hogyan működnek és milyen lehetőségeket tartogatnak a különböző fejlesztések? Hogyan tudsz befektetni lépésről lépésre végigvezetve, megmutatva szinte a kezedet fogva? Hogyan adózz a nyereséged után?

Több száz ilyen és ehhez hasonló kérdésedre megfogod találni a választ ebben a kriptovaluta könyvcsomagban. Teljesen kezdőknek is érthető és még a haladók is tanulni, profitálni fognak belőle.

Könyv + Útmutató + Kriptoszótár a teljes tudásért!
(Az információ érték!)

A szerző – Pinke Attila – Magyarország egyik legismertebb, s legkövetettebb Kriptovaluta szakembere, influenszere.

Kriptovaluta könyvcsomag

19.999 Ft Bővebben
- +

Vélemények

„ "Attila könyvének kétségtelenül az a legnagyobb értéke, hogy rövid, sallangmentes összefoglalót ad a kriptopénzek világáról. Megvan benne minden, ami az induláshoz elengedhetetlen, logikus, kerek egész összesítése annak a tudásnak, ami a magabiztos kezdethez kell ezen a területen." Györfi András KriptoAkadémia.com ”

„ "Fantasztikus ez a könyv. Érthetően magyarázza el, nem rizsázik, hanem arról beszél ami érdekel. Végre megértek olyan dolgokat, amelyek után órákat kerestem a neten." ”

„ "Bárcsak 2017-ben olvashattam volna már erről. Mára biztosan milliomos (milliárdos) lennék. Valóban hasznos tudás. Várom a 2. részt ha lesz. Köszönöm, hogy megírtad." ”

„ "A párommal együtt olvassuk és teljesen leköt. Az olvasottakat folyamatosan a gyakorlatba is elültetjük és alkalmazzuk." ”

„ "Örülök, hogy sok kép van benne, és nem egy száraz 5 perc után lerakom könyv. Ezt szinte nem tudtam lerakni, klassz példákkal dúsított. Gratulálok hozzá!" ”

„ "Végre egy olyan könyv amire már nagy szükség volt a magyar piacon, hiszen e témában csak angol nyelvű könyveket találtam, amelyek ilyen mennyiségű és tartalmú tudást adtak volna át." ”

Video Interjú (könyv)