Sziasztok, megjelent életem első könyve. November végétől előrendelhető. December 10-17 között pedig már kézbesítjük. Így karácsony előtt mindenki megkapja. 🙂

Hogy miről lesz benne szó?! Sok mindenről ami fontos számomra. Mesélek a párválasztásról, karrierről, kulisszatitkokról! Jobban betekinthetsz az életembe, a gondolataimba. Olyan dolgokat is elmondok, amit még máshol sehol.

A könyv szerintem minden embernek erőt fog adni, felér egy motivációs könyvel. A saját példámból kiindulva szeretném benne megmutatni nektek azt, hogy ha igazán szeretnétek valamit és küzdötök érte, akkor nincs lehetetlen! Bármit el lehet érni, a határ a csillagos ég! Van egy álmod? Akkor tarts velem és olvasd el, hogyan érheted el és merj 19-re lapot húzni!!

Babett

Köllő Babett

Original price was: 7.499 Ft.Current price is: 5.499 Ft. Bővebben
- +

Vélemények

„ Babett önéletrajzi könyve, ami felér egy motivációs könyvel is egyben. Minden nőnek-lánynak elkenés olvasnia. Kötelező darab. ”

„ Őszinte, motiváló, példaértékű könyv. Minden nőnek-lánynak elkene olvasnia! Sokat adott. ”

„ Babett szorgalma, állhatatossága lenyűgöző. Örülök, hogy beleláthattam a karrierútjába mert nekem is erőt, útmutatást adott fiatal lányként, amellett hogy egy kellemes hétvégi olvasmány. Köszi Babett, hogy megírtad. ”

„ Babett őszintén beszél párválasztásról, párkapcsolatról és ami ezzel jár és mindannyiunkat nőket érint. Elképesztő kendőzetlenséggel osztja meg a gondolatait, ami minden nőnek hasznára válik. ”