Megszülettek életem első könyvei, egyből kettő egy csomagban. Az életem olyan részleteibe avatom be az olvasót, amikről eddig még soha nem beszéltem és ami egy hatalmas energialöketet fog adni Neked is, a benne lévő mondanivaló által. 

Hogyan lehetsz Te is sikeres? A saját példámmal megmutatom Neked, hogy a kitartás, az önfegyelem, a tudatosság és az elszántság az egyetlen módszer, ami MŰKÖDIK.
Voltam versenytáncos, jelenleg fineszmodell versenyző s sikeres női vállalkozó vagyok, saját termékeket fejlesztettem, s rengeteg célom van a jövőben is. Ha elolvasod ezt a két könyvet úgy feltölt, hogy „kiugrasz a bőrödből” utána 🙂 Rengeteg dologra rájöttem, hogy hogyan lehet valaki sikeres, ezeket mind megosztom érdekes sztorikkal, amelyek egy részéről még sehol nem beszéltem!

Mindent elmesélek, tarts velem!  

Működik. – Bernáth Odett

6.499 Ft Bővebben
- +

Működik. + Maxold ki az életed! (2 db-os) könyvcsomag

Original price was: 11.999 Ft.Current price is: 9.999 Ft. Bővebben
- +

Maxold ki az életed! – Bernáth Odett

5.499 Ft Bővebben
- +

Vélemények

Motivál, felemel, energizál, szórakoztat, mindent megad a könyvcsomag, amire egy fiatal lánynak szükséges van ma a boldoguláshoz.

„ Odett megmutatja, hogy mi Működött az életébe és mi nem, s mivel rengeteg mindent kipróbált, nagyon sokat segít hogy tényleg 100 %-ban megosztja az életét. Örülök, hogy én is tudom alkalmazni ami nála Működött. ”

„ Legjobb magyar életrajzi és motivációs könyv, amit valaha olvastam! Gravitáció ellenes - nem tudod lerakni. :) ”

„ 100 %. Sportolóként minden mondatoddal egyetértek, állandó edzések, diéta, lemondás, kitartás ... teljesen átérzem azt a küzdelmet, harcot, amin keresztül mentél és mész. Sportolóknak kötelező!

„ Anyukaként olvastam végig a könyved. Kislányomtól hallottam rólad, de semmi konkrétat nem tudtam hozzád kötni. A könyved olvasása után még így is, hogy kétszer annyi idős vagyok, mint Te, emelem kalapom előtted! A Te példádat kellene követnie a fiataloknak, bátran adom a lányom kezébe a könyved és remélem, hogy a példát vesz majd rólad! ”

Video Interjú (könyv)