@bluevelvet_zsu

40 kiló fogyás után állíthatom, hogy a LEHETETLEN szó nem szerepel a szótáramban.

A saját történeteimen keresztül szeretném bemutatni olvasóimnak, hogy a külső átalakulásom mellett hogyan sikerült felépíteni önmagam egy magánéleti válság után, hogyan kezdtem bele vállalkozásomba tíz évvel ezelőtt, hogyan sikerült megnyernem egy fitneszbajnokságot ekkora súlyvesztés után, és hogyan született meg a Tudatos NŐ, akivé 33 éves koromra váltam. Alázatosság és teherbírás, ez a két legfőbb erényem, ami bátran mondhatom, hogy a mai világban sem halt még ki, és kemény-szorgalmas munkával azzá válhatsz, akivé szeretnél.

Összességében könyvemet motivációs könyvnek szánom, és ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van egy kis lendületre, ha éppen elakadt a saját életében, a munkájában, a párkapcsolatában, a diétájában, vagy bármilyen területről is legyen szó. 

Egy könyv nem csak Nőknek… mivel azt gondolom, egy Tudatos Férfinak sem árt tudni, hogy hogyan él és gondolkozik egy Tudatos Nő 😉

Tudatos Nő

5.999 Ft Bővebben
- +

Vélemények

„ Zsuzsi története elképesztő, látni azt hogy honnan indult és mit ért el ilyen fiatalon, azt gondolom bárki tanulhat tőle. ”

„ Bárki, aki el van csüggedve (előfordul) vagy toppon van de többet akar kihozni az életéből, akkor ez a könyv kötelező darab neki, pár órát megér, hogy megváltozzon az élete. Ajánlom, puszi ”

„ Fiatal lányként, rengeteget segített nekem ez a könyv, mivel otthon nem kaptam meg a megfelelő értékeket. Viszont ez a könyv annyi jó tanácsai látott el, amiért örökre hálás leszek! Köszi Zsu, már nemcsak a ruháid hanem a könyved is szuper!! :) ”

„ Örülök, hogy könyv születik a Tudatos gondolkodásról, sok éve így élek és csak egyetérteni tudok a leírtakkal. ”